Szablon stworzony przez Arianę dla Wioski Szablonów | Technologia Blogger | X X X

Menu

2016. március 12., szombat

El se hiszem, hogy már közel másfél éve nem írtam bejegyzést a blogba. Pedig régen szinten minden hónapban volt közel öt bejegyzés, de átlagosan lebontva biztosan kijön ennyi. Aztán jött az egyetem, amikor annyi mindent kell olvasni, hogy szinte nem is jut időm olyan olvasmányra, amit én szeretnék. Nyáron pedig pláne nem vittem túlzásba az olvasást.

De most szeretnék visszatérni. Ha sikerül jól összehoznom, simán tudok havi 1-2 bejegyzést hozni, plusz ott vannak az óráimra az olvasnivalók, azok is érdekesek lehetnek azoknak, akik mondjuk nem kifejezetten rajongói a szépirodalomnak, de szeretnének kísérletezni vele. Eléggé érdekes könyveket olvasunk, az biztos. Amikor pedig nem lesz sok időm az olvasásra, majd feldobom a blogot kihívásokkal, meg egyéb könyves bejegyzésekkel.

Egyelőre kicsinosítottam a blogot, kicsit átrendezgettem, valamint a bejegyzések képeit kijavítottam, mert sajnos volt olyan, ahol eltűntek a képek. Másfél óráig cserélgettem őket, úgyhogy már most örülök, hogy legalább ennyi munkát belefektettem. Hamarosan jönnek a bejegyzések!